Masterbatch Renk Kataloğu Web'de

Masterbatch Renk Kataloğu Web'de

Plastik sektöründe faliyet gösteren üretici firmaların renk ihtiyaçları sıklıkla, bu renkleri üretenler tarafından sunulan kartela ve kataloglardan seçilmektedir.

Plastik kartelalarda renk azlığı tercihi kısıtlarken, kağıt üzerine serigrafi ve matbaa şeklinde olan kataloglar, plastik uygulamalarında referans olarak algılama farklılıklarına sebep olmaktadır.

Biz, Siz ve Müşterileriniz arasında ortak renk beğenisi oluşturmak amacıyla mevcut renk arşivimizin bir kısmını renk referansı olarak paylaşmak istedik.

Bu kartela:polipropilene %1 masterbatch kullanımıyla 190 C' ısıda enjeksiyon kalıplama yöntemiyle oluşturulmuştur.

Kartela içeriği renklerin görüntüleri kulanıcı şartlarına göre (çalışma sıcaklığı, uygulama şekli, masterbatch kullanım oranı, hammadde seçimi, ürün et kalınlığı gibi) değişkenlik arz edeceğinden tanıtım amacı dışında her hangi bir garanti içermez.

Uyarı: Ekrandaki ürün renkleri monitörünüzün ayarlarına ve ekran kartınızın kapasitesine bağlı olarak gerçek renk tonlarından farklılık gösterebilir. Lütfen seçtiğiniz renkleri kartelalarla karşılaştırınız. Renk kartelası ve numune çalışması talep ediniz.